'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch' is terug en het is aan!

zaterdag 5 mei 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf zondag wekelijks terug op Viacom-zender MTV en het is meteen aan! Zie hoe sexy singles Alex, Elodie, Jorden, Channah, Roy, Lie, Nico en Jamecia op een paradijselijke plek in Thailand de vakantie van hun leven lijken te gaan beleven.

Helaas ligt de Tablet of Terror te wachten om de singles van hun roze wolk te trappen! Niemand is veilig, want je ex kan zo maar uit het water aankomen om roet in het eten te gooien. Sommige exen willen verzoening, maar anderen willen maar één ding: wraak. Get ready voor een nieuw seizoen vol sex, bedrog en een vleugje humor.

'Ex on the Beach: Double Dutch', vanaf 6 mei elke zondag om 22.00 uur op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle Media.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers