Marc Dik en Erik Dekker op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 20 juli 2019

Zondag 21 juli zijn televisieproducent Marc Dik en oud-wielrenner Erik Dekker te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur, op NPO Radio 1.

Marc Dik, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is creative director van Skyhigh TV. Skyhigh TV, de televisieproducent achter succesprogramma's als 'De Slimste Mens', 'Over Mijn Lijk' en 'Het Familiediner', werd eind vorige eeuw opgericht door vier collega's van de EO, onder wie Dik. Vorig jaar werd het bedrijf overgenomen door de buitenlandse mediareus Lagardère Studios.


Erik Dekker, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is één van de beste wielrenners van zijn generatie. Hij won vier etappes in de Tour de France, een olympische medaille, werd meerdere keren Nederlands kampioen en won de Amstel Gold Race. Van 2007 tot 2015 was hij ploegleider bij Rabobank, de voorloper van Jumbo-Visma. Nog altijd is Dekker actief; vorig jaar werd hij Nederlands kampioen veldrijden bij de veertigplussers.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers