Manuel Venderbos en Royston Drenthe in 'Celebrity Stand-Up'

woensdag 21 juni 2017

Het stand-up podium is klaar voor presentator Manuel Venderbos en ex-voetballer/rapper Royston Drenthe in de nieuwe aflevering van 'Celebrity Stand-Up'.

Aanstaande donderdag 22 juni om 22.00 uur zullen ze hun beste grappen vertellen, natuurlijk op Viacom-zender Comedy Central.


Manuel Venderbos is een doorgewinterde presentator. Jarenlang maakte hij televisie bij de EO en experimenteert tegenwoordig op RTL5 in het programma 'Galileo'. Nu is het tijd voor het nieuwste experiment: stand-up comedian zijn. Manuel doet een persoonlijk boekje open tijdens zijn optreden. Maar voordat 'ie begint kan Manuel nog wel wat hulp van een hogere hand gebruiken.

Ex-profvoetballer Royston Drenthe heeft het allemaal gezien: snelle auto's, de beroemdste voetbalsterren, dikste feestjes en busjes pepperspray op het schoolplein. Op het 'Stand-up' podium vertelt hij over zijn carrière, het opgroeien tussen andere topsporters en het geouwehoer tussen teamleden.

'Celebrity Stand-Up', donderdag 22 juni om 22.00 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers