Louise Korthals, Sahil Amar Aïssa, Saskia Houttuin & Charlotte Nijs en Wim Daniëls in 'Kunststof'

zondag 9 december 2018

Louise Korthals is cabaretière en zangeres. In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunstfestival. Haar debuutprogramma 'Vlieguur' leverde haar in 2013 de Neerlands Hoop op, voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Na haar uitstapje in een oudejaarsconference met Dolf Jansen gaat ze nu weer solo met ‘Alles is er’.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 12 december: Sahil Amar Aïssa, Saskia Houttuin & Charlotte Nijs
Donderdag 13 december wordt de Philip Bloemendal Prijs 2018 uitgereikt en de drie genomineerden zijn: Sahil Amar Aïssa (De Wereld Draait Door-BNNVARA), Saskia Houttuin (RTL Nieuws) en Charlotte Nijs (Hart van Nederland-SBS6). De winnaar van deze tweejaarlijkse stimuleringsprijs ontvangt een geldbedrag te besteden aan een opleiding om zich verder in het vakgebied te bekwamen.

Presentatie: Frénk van der Linden

Donderdag 13 december: Wim Daniëls, taalkundige & schrijver
NPO Radio 1 presenteert zaterdag 15 december de 28ste editie van het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Het dictee is geschreven door schrijver en taalkundige Wim Daniëls. Hij toert dit seizoen ook door het land met 'De wondere wereld van de taal', een theatercollege over taal. Daniëls schreef meer dan 50 boeken, onlangs nog ‘De mulo, de carrièreschool voor het 'gewone' volk’.

Presentatie: Petra Posse

'Kunststof Radio', maandag 10 december t/m donderdag 13 december om 19.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Kapitein Sullivan gaat verder met zijn pogingen om het politie- en het brandweerdepartement nader tot elkaar te brengen. Ben en Miranda hebben een eerlijk gesprek over hun huwelijk waardoor Miranda een moeilijke beslissing neemt.

'Station 19', om 21.25 uur op VIJF.

Dossiers