Louis Theroux is terug bij de VPRO

donderdag 7 november 2019

De VPRO zendt vier nieuwe documentaires uit van de Britse documentairemaker Louis Theroux, bekend om zijn ontmoetingen met ongewone mensen.

Theroux keert terug naar de meest gehate familie van Amerika, volgt 'nieuwe' moeders met psychische problemen, focust zich op seksueel geweld onder Amerikaanse studenten en praat met vrouwen die legaal betaalde seksuele diensten verlenen.


'Louis Theroux – Surviving America’s Most Hated Family'
Vrijdag 8 november om 20.30 uur

Dertien jaar geleden kwam Louis Theroux voor het eerst een van de meest beruchte haatgroepen van Amerika tegen, de Westboro Baptist Church. Louis keert terug naar die controversiële en onaangename wereld. Hij onderzoekt welk effect de dood van oprichter en boegbeeld Pastor Fred Phelps heeft gehad op de leden. Wat gebeurt er wanneer een groep die grotendeels uit één familie bestaat zijn patriarch verliest?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Er hangt een zware schaduw over het leven en de relaties van rechercheur Nick Cafmeyer. Nick worstelt sinds zijn negende met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Zijn chef Danni aarzelt om Nick te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak: een koppel is drie dagen vastgehouden door een indringer. Van hun negenjarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor.

'De Behandeling', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers