Louis Theroux is terug bij de VPRO

donderdag 7 november 2019

De VPRO zendt vier nieuwe documentaires uit van de Britse documentairemaker Louis Theroux, bekend om zijn ontmoetingen met ongewone mensen.

Theroux keert terug naar de meest gehate familie van Amerika, volgt 'nieuwe' moeders met psychische problemen, focust zich op seksueel geweld onder Amerikaanse studenten en praat met vrouwen die legaal betaalde seksuele diensten verlenen.


'Louis Theroux – Surviving America’s Most Hated Family'
Vrijdag 8 november om 20.30 uur

Dertien jaar geleden kwam Louis Theroux voor het eerst een van de meest beruchte haatgroepen van Amerika tegen, de Westboro Baptist Church. Louis keert terug naar die controversiële en onaangename wereld. Hij onderzoekt welk effect de dood van oprichter en boegbeeld Pastor Fred Phelps heeft gehad op de leden. Wat gebeurt er wanneer een groep die grotendeels uit één familie bestaat zijn patriarch verliest?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers