Lodewijk Asscher (PVDA) in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 10 november 2018

De zondag begint met Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' ontvangt de presentator prominente gasten over het laatste nieuws, actuele onderwerpen en brandende kwesties.

De rechts-georiënteerde talkshow wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

PvdA-partijleider Lodewijk Asscher is te gast bij Rick Nieman. De fractievoorzitter schreef een vurig pamflet tegen de dreigepidemie: het uitschelden en bedreigen van leerkrachten, loketmedewerkers, ambulancepersoneel, huisartsen.

VVD-prominent Uri Rosenthal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken, schreef zijn memoires. In de biografie 'Waarnemer, Adviseur, Beslisser' schetst hij zijn loopbaan in de wetenschap en politiek.

Zondag verzamelen meer dan 60 staatshoofden en regeringsleiders zich in Parijs voor de herdenking van de Eerste Wereldoorlog. Protocol-expert Jan Jaap van Weering legt uit hoe het protocol werkt tijdens zo’n bijeenkomst.

Boerin Agnes, bekend van 'Boer Zoekt Vrouw', staat op de planken met een stuk over haar werk als boerin. Ook Boer Frans komt vertellen over het boerenleven en het leven ná 'Boer Zoekt Vrouw'. 

'WNL Op Zondag', zondag 11 november om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers