Line-up Foute Party 2013 bekend

maandag 27 mei 2013

'Het Foute Uur', elke ochtend tussen 9 en 10 uur, mag met recht het populairste uur van Q-music genoemd worden. 'Foute' muziek staat namelijk voor herkenning, energie en een glimlach!

Omdat iedereen de nummers uit het Foute Uur kan meezingen en het programma zo'n groot succes is organiseert Q-music op vrijdag 28 juni opnieuw 'De Foute Party' in de Brabanthallen in Den Bosch.


Met 10.000 andere uitgedoste feestgangers kun je losgaan bij live optredens van de beste 'foute' artiesten. Dit jaar staan Mental Theo, Captain Jack, 2 Brothers on the 4th Floor en Gebroeders Ko op het podium. Daarnaast draaien Q-dj’s de hele avond muziek waar je energie van krijgt: van dj Paul Elstak en de Backstreet Boys tot MC Hammer en Vengaboys.

Q-music zendt van 24 t/m 28 juni de 'Top 500 van het Foute Uur' uit. De volgorde van de lijst wordt bepaald door Q-luisteraars. Zij kunnen sinds september 2012 het Foute Uur realtime samenstellen op de site van Q-music. Tijdens een nummer kan er twee minuten gestemd worden op het volgende nummer. Het meest aangeklikte liedje wordt daarna direct gedraaid. Dit is een unieke en interactieve manier waardoor het programma echt van de luisteraar is. 'De Top 500 van het Foute Uur' is dan ook een overzicht van de meest gekozen nummers tijdens het Foute Uur sinds september.

Koop je kaarten voor deze vette party op Q-music.nl, trek op 28 juni je vrolijkste foute pak uit de kast en kom naar De Brabanthallen!

'Het Foute Uur', elke werkdag tussen 9.00 en 10.00 uur op Q-music.

fouteparty

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers