Laatste afleveringen 'The Big Bang Theory' bij Veronica

vrijdag 15 februari 2019

Goed én slecht nieuws voor de fans van 'The Big Bang Theory', want na een korte winterbreak zijn volgende week weer gloednieuwe afleveringen van seizoen 12 bij Veronica te zien.

Het zijn helaas wel de állerlaatste afleveringen die van de succesvolle comedyserie zijn gemaakt. In het slotseizoen komen de vrienden voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde en fysica. Zo zijn in de komende aflevering Sheldon en Amy nog steeds van mening dat hun theorie over 'Super Asymmetrie' klopt en inspireert een VHS-tape uit het verleden Sheldon om niet op te geven...


De vrienden Sheldon (Golden Globe en meervoudig Emmy-winnaar Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks en snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de blonde Penny (Kaley Cuoco-Sweeting), die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

'The Big Bang Theory' ging in 2007 van start in Amerika en is inmiddels uitgegroeid tot de meest gewaardeerde sitcom ter wereld. Met in totaal 279 afleveringen is het de langstlopende comedyserie in de tv-geschiedenis.

Speciaal voor de diehard fans van 'The Big Bang Theory' heeft Veronica een te gekke winactie opgezet. Twee liefhebbers krijgen een vliegticket naar LA, inclusief hotelovernachting, voor een exclusieve studiotour én een setbezoek bij 'The Big Bang Theory'. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Houd de social mediakanalen van Veronica goed in de gaten!

'The Big Bang Theory', vanaf zaterdag 16 februari om 20.00 uur bij Veronica.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers