Laatste afleveringen 'The Big Bang Theory' bij Veronica

vrijdag 15 februari 2019

Goed én slecht nieuws voor de fans van 'The Big Bang Theory', want na een korte winterbreak zijn volgende week weer gloednieuwe afleveringen van seizoen 12 bij Veronica te zien.

Het zijn helaas wel de állerlaatste afleveringen die van de succesvolle comedyserie zijn gemaakt. In het slotseizoen komen de vrienden voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde en fysica. Zo zijn in de komende aflevering Sheldon en Amy nog steeds van mening dat hun theorie over 'Super Asymmetrie' klopt en inspireert een VHS-tape uit het verleden Sheldon om niet op te geven...


De vrienden Sheldon (Golden Globe en meervoudig Emmy-winnaar Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks en snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de blonde Penny (Kaley Cuoco-Sweeting), die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

'The Big Bang Theory' ging in 2007 van start in Amerika en is inmiddels uitgegroeid tot de meest gewaardeerde sitcom ter wereld. Met in totaal 279 afleveringen is het de langstlopende comedyserie in de tv-geschiedenis.

Speciaal voor de diehard fans van 'The Big Bang Theory' heeft Veronica een te gekke winactie opgezet. Twee liefhebbers krijgen een vliegticket naar LA, inclusief hotelovernachting, voor een exclusieve studiotour én een setbezoek bij 'The Big Bang Theory'. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Houd de social mediakanalen van Veronica goed in de gaten!

'The Big Bang Theory', vanaf zaterdag 16 februari om 20.00 uur bij Veronica.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers