Klaas van Kruistum en Lieke Wevers op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 13 april 2019

Aanstaande zondag 14 april zijn programmamaker Klaas van Kruistum en turnster Lieke Wevers te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Presentator Klaas van Kruistum, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is komende donderdag verslaggever bij 'The Passion', de jaarlijkse muzikale paasvertelling. Het is de tweede keer dat hij opduikt in 'The Passion'; in een eerdere editie speelde Van Kruistum de rol van 'discipel'. Van Kruistum begon zijn omroeploopbaan bij de EO. Vijf jaar geleden maakte hij de overstap naar KRO-NCRV. Voor die omroep maakt hij onder meer het tv-programma 'Klaas Kan Alles'.


Lieke Wevers, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, vormt samen met haar tweelingzus Sanne een groot deel van de vrouwelijke turntop van Nederland. Lieke haalde op de Europese Spelen van 2015 goud op de balk. Op de Spelen van Rio bereikte ze met het Nederlandse team een unieke zevende plaats. Wevers werd gedurende haar loopbaan vaak getroffen door blessureleed. Het afgelopen jaar nam ze een sabbatical. Grote vraag: keert ze ooit nog terug aan de absolute top?

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met daarbij onder andere aandacht voor populaire versies van het bijbelverhaal op de Nederlandse televisie.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers