Kinderen 's ochtends de keuken in met 'Ontbijt Piet!'

donderdag 15 november 2007

Vanaf maandagochtend 19 november gaan kinderen door heel Nederland in het programma Ontbijt Piet! op Nickelodeon Sinterklaas helpen. Ontbijt Piet heeft alle kinderen om hulp gevraagd want de Pieten zijn futloos in de war en onge´nspireerd omdat ze niet of nauwelijks ontbijten. En geen ontbijt betekent geen energie en grote concentratieproblemen! Gaat Pakjesavond dit jaar wel door? Beleef de avonturen mee met Ontbijt Piet en kijk hoe het afloopt.

Nickelodeon en PLUS pakken Sinterklaas dit jaar crossmediaal aan met het door Endemol Lab bedachte concept. In het programma 'Ontbijt Piet!' maken kinderen een lekker ontbijtje voor de Ontbijt Piet klaar. Ontbijt Piet kan aan de actieposter op het raam precies zien welke kinderen zich via de site hebben opgegeven. De posters zijn op te halen bij een PLUS supermarkt. Het kind dat voor Ontbijt Piet een lekker ontbijtje klaarmaakt, mag een wens doen. En natuurlijk laat Ontbijt Piet deze wens in vervulling gaan. Ook krijgt de winnaar de Super Sjoelers sjoelbak met alle Super Sjoelers cadeau. Super Sjoelers krijg je alleen bij aankoop van 10 euro aan boodschappen of als je een actieproduct aankoopt. Super Sjoelers zijn sjoelstenen met alle favoriete Nickelodeon figuren.

'Ontbijt Piet!', vanaf maandag 19 november elke maandag t/m vrijdag om 7.25 uur en herhaling om 19.25 uur op Nickelodeon.

Persbericht Nickelodeon
http://www.nickelodeon.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - ę SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers