Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?

vrijdag 12 oktober 2018

In de aflevering van deze week wordt Klaas uitgedaagd door de snelste zwemmer van dit moment: Jesse Puts. Twee jaar geleden was Jesse de snelste van de wereld op de 50 meter vrije slag.

Klaas krijgt de bijna onmogelijke missie: 'Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?'

Klaas begint met een bezoekje aan de beste leermeesters op dit gebied: vissen. Bioloog Max Janse neemt Klaas mee in de onderwaterwereld van Burgers Zoo. Samen observeren ze een van de snelste dieren ter wereld: haaien. Om zijn zwemtechniek verder aan te scherpen gaat Klaas langs bij Onko Drent. Hij heeft zo ongeveer alle gadgets op het gebied van zwemmen. In een poging om zijn missie te halen gaat hij uiteindelijk de strijd aan met de WASUB van TU Delft. Deze menselijke onderzeeër gaat op topsnelheid 13 km per uur. Lukt het hem om Jesse Puts te verslaan?

Het duel gaat Klaas deze week aan tegen de Nederlands Kampioen straatmaken: Marten Everse. Met een machinale bestratingsklem hoopt Klaas het snelste en netste straatje te leggen.

En voor het beroep van deze week reist Klaas af naar Japan. Daar is hij voor 1 dag ninja. Een eeuwenoud beroep in Japan. Klaas leert sluipen, bespioneren en verschillende vechttechnieken. Hij wordt klaargestoomd om aan het einde van de dag een ninja-show te geven. Krijgt hij de vechttechnieken van deze Japanse krijger op tijd onder de knie?

'Klaas Kan Alles', zaterdag 13 oktober om 19.50 uur op NPO Zapp.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen te Gaan' (foto: Eén - © VRT 2019)

Gert Verhaert heeft een OCMW-begrafenis van een verongelukte motorrijder. Er komt echter veel meer volk dan verwacht. Marieke Depoorter gaat samen met vader Joris de muziekinstallatie testen in de kerk van Houtave. Tijdens de uitvaart loopt toch niet alles zoals gepland. En Greet Chielens overweegt de aankoop van een eigen bos om daar ceremonies te organiseren.

'Komen Te Gaan', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers