In september op Cartoon Network

zaterdag 2 september 2017
Foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2014

Gebaseerd op de populaire animatiefilms van Sony Pictures Animation, keert de serie 'Het Regent Gehaktballen' terug naar Swallow Falls voor het plaatsje werd overspoeld door een gigantische voedselregen en sardines nog de drijvende kracht zijn achter de welvaart op het kleine eiland.

 

 

'Het Regent Gehaktballen'
Vanaf 18 september doordeweeks om 17.35 uur

Flint Lockwood is een leerling op de middelbare school en streeft ernaar om een serieuze uitvinder te worden in een wereld met meer dan alleen sardines. Wie weet veranderen zijn uitvindingen ooit de wereld, in plaats van te exploderen in zijn gezicht. Samen met Sam Sparks, een nieuw meisje in de stad die meteoroloog wilt worden, beleeft hij de grootste avonturen.

'Het Regent Gehaktballen', vanaf 18 september doordeweeks om 17.35 uur exclusief bij Cartoon Network.

'De Wonderlijke Wereld van Gumball'
Vanaf 11 september doordeweeks om 17.00 uur

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waar normaal toch een beetje bizar is... Nieuwe afleveringen vanaf 11 september om 17.00 uur.

'De Powerpuff Girls'
Vanaf 9 september doordeweeks om 8.35 uur.

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie dingen die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als 'De Powerpuff Girls'.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten!

Mis de nieuwste afleveringen van 'De Powerpuff Girls' niet. Vanaf 9 september doordeweeks om 08.35 uur.

'OK K.O.!'
Doordeweeks om 16.10 uur

'OK K.O.! Jij Wordt Een Held' – Cartoon Network brengt een nieuwe wereld tot leven vol met gloednieuwe helden op zowel tv als in het gaming landschap met het groene licht voor deze comedy boordevol actie en avontuur. Het wordt gevolgd door een console en pc-game die in samenwerking met de videogame studio Capybara is gemaakt. De serie is geïnspireerd op de maker Ian Jones-Quarte z’n jeugd en volgt de heldendaden van K.O., een geweldig optimistische jongen die zichzelf constant probeert te verbeteren in een universum vol met superhelden, vrienden en uitdagende vijanden. De serie is gebaseerd op OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo, de eerste originele alleenstaande mobiele game van het netwerk, welke werd ontwikkeld vanuit een pilot die onderdeel uitmaakte van het Cartoon Network Emmy Award-winnende shorts program.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verslaafd!'

De 24-jarige Marco is aangemeld door zijn oudere zus. Marco kampt met een ernstige wiet- en speedverslaving en is heel agressief. Zijn ouders, broertjes en zus staan doodsangsten uit als hij onder invloed is en hebben meerdere keren aangifte moeten doen tegen hun eigen zoon en broer. Het contact tussen Marco en zijn familie staat intussen op een heel laag pitje. Ze herkennen hem niet meer. De familie wil de oude Marco terug en ziet een interventie als enige en laatste redmiddel.

'Verslaafd!', om 21.35 uur op Vitaya.

Dossiers