'Het Perfecte Plaatje' is terug!

dinsdag 30 oktober 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Op woensdag 31 oktober start het derde seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' en gaan opnieuw acht BN'ers, met een passie voor fotografie, de strijd met elkaar aan om het maken van de beste foto.

Dit jaar zetten chef-kok Herman den Blijker, zangeres en tv-maker Ryanne van Dorst, zanger Jim Bakkum, presentatrice Lieke van Lexmond, comedian Ruben van der Meer, actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg, visagist Mari van de Ven en de Grand Dame van de Nederlandse tv Patty Brard alles op alles om het mooiste plaatje te schieten. Wie is de beste fotograaf en mag zich de winnaar van 2018 noemen?

De vakjury bestaat ook dit jaar weer uit popfotograaf William Rutten en documentair specialist Cynthia Boll. Iedere week worden ze bijgestaan door wisselende fotografie-experts om de deelnemers te beoordelen en tricks & tips te geven. Zo is de wereldberoemde YouTuber en visagist Nikkie Tutorial gastjurylid bij de selfieshoot.

De BN'ers duiken onder meer in de wereld van foodfotografie, krijgen een honden-onder-water-shoot, brengen een ode aan het insect tijdens een macro natuurshoot en treden buiten hun comfortzone tijdens de jaarlijks terugkerende naaktshoot. De strijd wordt pas echt vurig als de BN'ers tijdens een grote brandoefening brandweermannen moeten fotograferen. 'Het Perfecte Plaatje' staat uiteraard weer onder de bezielende leiding van presentator Tijl Beckand.

'Het Perfecte Plaatje' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Het Perfecte Plaatje', vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers