Het Geluid is terug bij Q-music

maandag 25 augustus 2014

Maandagochtend is in de ochtendshow bij Mattie & Wietze het spannendste radiospel van Nederland van start gegaan: Het Geluid. Vanaf nu kun je je hoofd weer breken over het raadsel dat ieder jaar Nederland bezighoudt.

Het radiospel Het Geluid kan niet dichterbij de essentie van radio maken komen: luisteren en inbeelden. Het is een spel waarbij je altijd kunt instappen en het is voor zowel de Q-music dj's als de luisteraar een verrassing wanneer het geraden wordt. Luisteraars sturen een sms met enkel hun naam, waardoor hun antwoord vooraf niet bekend is bij de dj's. Het spel werkt verslavend en is daarom uitgegroeid tot één van de populairste radiospelletjes van Nederland.


Het spel en de prijs
Bij het spel Het Geluid krijg je -zoals de naam als zegt- een geluid te horen. Als jij het raadt, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Standaard is 'Het Geluid' 2.500 euro waard, bij elke keer dat er op Q-music een fout antwoord wordt gegeven, wordt Het Geluid 100 euro meer waard.

Vorig jaar won Twan Vink uit Beugen 56.000 euro belastingvrij door Het Geluid van 'het terughangen van de ventielklem om de stang van een fietspomp' te raden.

SuperRonde
Het Geluid wordt elke werkdag, ieder uur, tussen 7.00 tot 19.00 uur gespeeld. Nieuw dit jaar is de 'SuperRonde' bij Mattie & Wietze. Elke werkdag om 7.30 uur krijgen drie kandidaten achter elkaar de mogelijkheid een antwoord te geven op de vraag wat Het Geluid is. Je hoort dus lekker snel drie antwoorden en Het Geluid stijgt daarmee snel in waarde.

Beluister Het Geluid en bekijk foute antwoorden
Je hoort Het Geluid elk uur op Q-music. Op Q-music.nl kun je als  Q-member 'Het Geluid' zo vaak beluisteren als je wilt. Tevens kun je hier alle fout gegeven antwoorden bekijken.

Speel mee
Weet jij al wat het is? Meespelen met Het Geluid kan door je naam te sms'en naar 9596 (40 c.p.o.b.). Dan maak je kans om teruggebeld te wordentijdens de uitzending door een Q-music dj.

NuopQ

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers