'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen': aflevering 5 - mei

zondag 10 november 2019
Foto: © Omroep MAX 2019

Maandag 11 november om 22.15 uur op NPO 1 is de vijfde aflevering van de MAX-dramaserie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' te zien. De bewoners van het tehuis krijgen er een nieuwe bewoner bij en de Omanido's gaan gezellig naar een dinopark.

Het meizonnetje laat zich zien en de bewoners van het tehuis verwelkomen een nieuwe bewoner: meneer Dürüst. Verwelkomen is een groot woord; in de koffiekamer is men vooral bezorgd of hij wel Nederlands spreekt. De Omanido’s gaan naar een dinopark en Hendrik en Frida gaan eropuit om een ijsje te halen. Ondertussen treffen Leonie en Hendrik allerlei voorbereidingen voor de wijnreis naar Frankrijk. Met acht bejaarden op reis, waarvan één in een rolstoel en één met dementie, vraagt nogal wat organisatie! Gelukkig gaat ook Bram mee, maar directrice Stelwagen is niet blij met deze reis. Eugenie zingt een avond chansons en meneer Dürüst is daar wel erg van onder de indruk.


'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, Zolang er Leven is', maandag 11 november om 22.15 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers