Gordon, Cécile Narinx en Eric van Tijn te gast bij 'Tijd voor MAX'

zondag 13 januari 2019
Foto: © Omroep MAX 2018

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer fijne gasten die een mooi verhaal komen vertellen. Deze week zijn dat onder anderen Gordon, Cécile Narinx en Eric van Tijn. 'Tijd voor MAX' is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 14 januari schuift Gordon aan bij 'Tijd voor MAX'. Eind 2016 zette hij een punt achter zijn zangcarrière. Nu neemt hij samen met Trijntje Oosterhuis en choreografen Timor Steffens en Kenzo Alvares plaats in de jury van het nieuwe programma 'DanceSing'. Hierin worden kandidaten zowel op hun zang- als danskwaliteiten beoordeeld. Wat vindt Gordon van de prestaties van de deelnemers, nu de eerste afleveringen achter de rug zijn?

Op dinsdag 15 januari wordt in 'Tijd voor MAX' de naam van een splinternieuwe musical bekendgemaakt. En daar blijft het niet bij. Ook de hoofdrolspeler van deze musical zal zichzelf dinsdag onthullen, zij schuift aan bij Martine en Sybrand.

Moderedacteur Cécile Narinx is woensdag 16 januari te gast. Cécile keek voor ons naar de 'MAX 2Doc'; The Mother of Beauty, die woensdagavond op NPO 2 wordt uitgezonden. In de documentaire staan ex-modellen van de Blue Book Modelling Agency, het modellenbureau waar het voor Marilyn Monroe allemaal begon, centraal. Zij zijn nu allemaal rond de negentig jaar oud. Zouden zij nog steeds vasthouden aan hun verouderde schoonheid?

Eric van Tijn is al jaren de muzikaal leider van 'The Passion'. Donderdag 17 januari komt hij langs om te vertellen over 'The Passion in Concert', dat op 20 april in Ahoy plaatsvindt. Tijdens dit concert zullen de meest geliefde nummers uit de voorgaande edities van het muzikale paasverhaal centraal staan. Donderdag wordt ook bekend gemaakt wie de schrijver is van het Spannende Boek 2019.

De week wordt op vrijdag 18 januari afgesloten met fotomodel en presentatrice Kim Kötter. Zij is vanaf 20 januari te zien in The Mountain Butler, een nieuw programma. Hierin gaat ze de strijd aan met Roy Donders. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten in de Oostenrijkse Alpen, kan de winnaar een vakantie in de wacht slepen voor een gezin dat daar zelf niet genoeg geld voor heeft.

'Tijd voor MAX', maandag 14 januari tot en met vrijdag 18 januari om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers