Gerard Ekdom vertrekt met live afscheidsfeestje op Radio 2

dinsdag 12 juni 2018
Foto: © BNN-VARA 2015

Out with a bang! Op 29 juni is het écht zo ver: de laatste radioshow van Gerard Ekdom bij BNNVARA op NPO Radio 2. Dat laat Gerard natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

De radio-dj en ondernemer geeft een afscheidsfeest in de BNNVARA-bar met niemand minder dan Chef’Special op het podium. De laatste uitzending van 'Ekdom in de Ochtend' is live te horen op vrijdag 29 juni van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. De trouwste fans van Ekdom kunnen er live bij zijn.

Gerard was bijna drie jaar te horen met het programma 'Ekdom in de Ochtend' bij BNNVARA op NPO Radio 2. Voor Gerard is zijn vertrek geen reden om sentimenteel te gaan doen. Gerard: 'Als we dan toch weggaan, laten we er dan geen drama van maken, maar een feestje. Want het was een feest om het programma al die jaren te maken!'

Luisteraars die bij het afscheidsfeest willen zijn kunnen het toelatings-egg-samen doen om zich te kwalificeren. Met zes vragen wordt bepaald wie de echte die-hard fans zijn. Uit die groep worden luisteraars gekozen die vrijdag 29 juni het feest met Gerard mee zullen vieren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers