Gaan Q-dj's Mattie & Wietze van leven ruilen?

zondag 10 augustus 2014

Ken je iemand met wie je nooit van leven zou willen ruilen? Of ben jij juist nieuwsgierig naar het leven van een ander? Iedereen zal er wel eens over nagedacht hebben, maar Mattie & Wietze gaan het waarschijnlijk ook doen.

De jonge ochtend-dj's van Q-music kondigden vrijdag in hun radioprogramma aan dat zij een week van leven gaan ruilen, mits de vriendinnen het goedkeuren. Ruilen van leven betekent: 24/7 het leven van de ander leven en werkelijk alles ruilen; pincode, huis en vriendin.


Luister HIER het audiofragment. Maandagochtend hoor je de reactie van hun vriendinnen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers