Frank de Boer en Aad de Mos analisten tijdens Olympique Lyon Ajax

woensdag 10 mei 2017

Donderdag is de bloedstollende returnwedstrijd in de halve finale van de Europa League tussen Olympique Lyon en Ajax. Frank de Boer en Aad de Mos zijn de analisten die, samen met Wilfred Genee, namens RTL 7 langs de lijn in het Parc Olympique Lyonnais staan.

Bijna 2 miljoen mensen zagen afgelopen week hoe de Amsterdammers thuis met maar liefst 4-1 wisten te winnen. Donderdag 11 mei zal het elftal van trainer Peter Bosz er alles aan doen om het karwei af te maken in en tegen Lyon. De uitgebreide voorbeschouwing is donderdag vanaf 20.00 uur live te zien bij RTL 7. Om 21.05 uur start de spannende confrontatie met aansluitend de nabeschouwing. Daarna volgt een samenvatting van de andere halve finale tussen Manchester United en Celta de Vigo.


Het is de eerste keer dat Frank de Boer aanschuift als analist bij RTL. De voormalig hoofdcoach van Ajax speelde ruim tien seizoenen voor de Amsterdamse club en maakte deel uit van de selectie van Ajax die in 1992 de UEFA Cup, de huidige Europa League, wist te winnen. Dat was tevens de laatste keer dat de Amsterdammers de UEFA Cup wonnen. Aad de Mos was in de jaren ’80 hoofdcoach van Ajax, waarmee hij twee keer landskampioen werd. Met KV Mechelen wist hij onder andere de toenmalige Europacup II en de UEFA Super Cup te winnen.

Voorbeschouwing: 20.00 uur
Olympique Lyon – Ajax live: 21.05 uur

Nabeschouwing en samenvatting Manchester United - Celta de Vigo: direct na de wedstrijd

'UEFA Europa League: Olympique Lyon - Ajax', donderdag 11 mei om 20.00 uur bij RTL 7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers