'Food CIA': Oploskoffie, wodka en Wensleydale-kaas

dinsdag 12 februari 2019

Kate gaat in Zuid-Peru de bergen in. Daar komt 's werelds beste koffie vandaan. Vervolgens gaat ze naar een van de grootste koffieproducenten van Europa om meer te weten te komen over het vriesdroogproces dat van koffiebonen oploskoffie maakt.

Jimmy verdiept zich in wodka en vraagt zich af wat het verschil is tussen de dure en goedkopere merken. Is duurder in dit geval ook echt beter? En Matt neemt een kijkje bij een kudde melkschapen, terwijl hij onderzoek doet naar Wensleydale-kaas


'Food CIA', woensdag 13 februari om 19.55 uur op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers