Finale van 'De Bachelor': kiest Robbert voor Melanie of Naddja?

maandag 29 januari 2018
Foto: Net5 - © Talpa TV 2018

Op dinsdag 30 januari is de grote finale van 'De Bachelor' te zien bij Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja.

In de laatste aflevering verlaten Robbert en de twee finalistes het pittoreske Griekse eiland Skyros voor het imponerende Athene. Robberts moeder en twee broers vliegen in om hem bij te staan in de beslissing die zijn leven zal veranderen. Robbert beleeft met beide vrouwen een superromantische dag voordat hij zijn keuze maakt aan de voet van de tempel van Poseidon…


Uit honderden aanmeldingen bleven twintig vrouwen over van wie er veertien met Robbert afreisden naar Griekenland. Tijdens de meest uiteenlopende dates leerde hij de dames steeds beter kennen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren. Is dat de 25-jarige sterke Melanie of de 28-jarige zachtaardige Naddja?

'De Bachelor', de finale, dinsdag 30 januari om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers