Evi Hanssen en Gijs Staverman donderdag in 'MAG DAT?!'

woensdag 13 februari 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

In de nieuwe reeks 'MAG DAT?!' neemt Anita Witzier de kijker, samen met teamcaptains Jörgen Raymann en Pieter Derks, mee door het web van wetten en regels in Nederland.

Met een tweetal gasten proberen ze antwoord te geven op even onzinnige als relevante vragen, over wat er wel of niet is toegestaan in onze maatschappij. Rechter Ritsaert Mulderije zorgt voor de juridische uitleg. Wat mag je zoal met een inbreker doen als je die op heterdaad betrapt? Mag je je eigen gestolen fiets weer terug stelen als je die op straat tegenkomt? En mag je iemand met poep insmeren als die net jouw hond in de lucht heeft gegooid? 'MAG DAT?!'

In elke aflevering worden de teamcaptains Jörgen en Pieter bijgestaan door twee gasten. In de vierde aflevering, op donderdag 14 februari, maken Evi Hanssen en Gijs Staverman hun opwachting. Daarna is het de beurt aan:

Aflevering 5, donderdag 21 februari: Klaas van Kruistum en Cecile Narinx
Aflevering 6, donderdag 28 februari: Maik de Boer en Marit van Bohemen
Aflevering 7, donderdag 7 maart: Dennis Weening en Tess Milne
Aflevering 8, donderdag 14 maart: Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk

'MAG DAT?!', donderdag 14 februari om 22.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

In deze aflevering wordt duidelijk wat er gebeurt wanneer je kickbokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', om 23.35 uur op Q2.

Dossiers