Een nieuwe aflevering van 'MAX Vakantieman'

zondag 7 juli 2019

Maandag 8 juli om 20.30 uur zendt MAX op NPO 1 een nieuwe aflevering van 'MAX Vakantieman' uit. Sybrand Niessen gaat op zoek naar oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland.

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oorspronkelijke boete nooit hebben ontvangen en pas jaren later via een incassobureau horen dat er een flink bedrag openstaat? In de studio praten we met Annemieke Zerdoun van de ANWB en een vertegenwoordiger van het incassobureau.


In 'Groeten uit Holland' gaan we met een jong gezin op vakantie met een huifkar.

Een ongeluk op vakantie kan grote gevolgen hebben, daar weten ook de twee families die we in deze uitzending spreken alles van. Zo heeft meneer Helsen sinds een val op Sardinië nog altijd problemen met zijn hoofd. En Marcel Vos kampt na een glijbaanongeluk elders in Italië met hoge schulden en veel onzekerheid over de toekomst. Wat kun je doen als dit je overkomt? We praten er over met letselschadedeskundige Yme Drost.

De MAX Mystery Guest is onderweg naar het zuiden en inspecteert deze week een stopplaats in Luxemburg. En Jenny Buijtels praat u bij over de voorbereiding voor uw dier op vakantie.

Verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.

'MAX Vakantieman' op internet
Waar op televisie de Nederlandse vakantiegangers worden bevraagd, test Koen op internet de topografische kennis van buitenlandse toeristen ín Nederland. Dit keer staat de verslaggever in Rotterdam. Koen rolt zijn kaart uit bij de Markthal, waar hij toeristen uit Spanje, Costa Rica, Japan en zelfs Djibouti ontmoet. Bekijk de aflevering op de Facebookpagina van 'MAX Vakantieman'.

'MAX Vakantieman', maandag 8 juli om 20.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers