Dubbelinterview met korpschef Erik Akerboom en de Commandant der Strijdkrachten

zaterdag 15 december 2018

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt uitgezonden op NPO1, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Deze zondagmorgen een bijzonder dubbelinterview met korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie en Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer van de Nederlandse krijgsmacht. De twee topmannen van de Nederlandse veiligheid- en defensiewereld  zijn samen te gast bij Rick Nieman. Over nationale veiligheid, de aanpak van criminaliteit en samenwerking tussen verschillende diensten.


Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken geeft in 'WNL Op Zondag' haar reactie op de plannen voor democratische- en bestuurlijke vernieuwing. Ook gaat de minister en vicepremier in op de campagne tegen nepnieuws en de discussie rond de zomer- of wintertijd.

Journalist en documentairemaker Fidan Ekiz en campagnestrateeg Frits Huffnagel kijken terug op het jaar 2018. Wat was het voor een jaar? Wie maakte indruk? Wat was een opvallend moment?

'WNL Op Zondag', zondag 16 december om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers