Donderdag in 'Hollandse Zaken': smachten naar de ware

woensdag 15 augustus 2018
Foto: © Hans Vink/Omroep MAX 2018

Aanstaande donderdag om 21.10 uur op NPO 2 in 'Hollandse Zaken' van MAX: het stijgend aantal alleenstaanden dat niet meer weet hoe ze de ware kunnen vinden.

Ze daten zich suf via apps en relatiesites, maar zonder resultaat. Het jezelf steeds als ‘leuk, mooi, sportief, intelligent en humorvol’ presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een gevoel van leegte, teleurstelling en eenzaamheid. En ergernis over al die mensen uit de omgeving die vragen of het ‘al gelukt is’.

Dus zweren die singles al dat daten af. Maar waar vind je dan een nieuwe liefde? In de komende aflevering van Hollandse Zaken: hoe vind je anno 2018 een nieuwe liefde? Blijven daten en misschien de hoge eisen wat bijstellen? Of toch hopen dat je ‘die ene’ tegenkomt op het schoolplein of bij de kassa in de supermarkt?

'Hollandse Zaken', donderdag 16 augustus rond 21.10 uur live bij MAX op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers