DJ Paul Elstak opent 'Top 500 van de 90s op Q-music'

zaterdag 9 februari 2013

Van zondag 10 t/m donderdag 14 februari zet Q-music voor de 4e keer de beste muziek van de jaren negentig op een rij in de 'Top 500 van de 90s'. Aan DJ Paul Elstak de eer om de lijst zondag officieel te openen. Hij stond vorig jaar op nummer 1, met Rainbow in the Sky.

Het diverse aanbod uit dit decennium zorgt altijd voor een kleurrijke lijst met 500 nummers die alle kanten op gaan. Van de Spice Girls tot Nirvana en van Take That tot Charly Lownoise & Mental Theo. Ze zullen er ook dit jaar ongetwijfeld weer in staan. Tijdens de week van de 'Top 500 van de 90s' zullen diverse bekende artiesten live in de ochtendshow van Mattie & Wietze covers doen van bekende 90s hits.

Het programma:

- Maandag: Chris Hordijk
- Dinsdag: Niels Geusebroek
- Woensdag: Jurk!
- Donderdag: Leona Philippo

Ook verschijnt er een 6cd-box getiteld 'Het Beste uit de Top 500 van de 90s' en maken luisteraars kans op kaarten voor 'We Love The 90s' (23 februari in Ahoy, met o.a. DJ Paul Elstak). Vanaf zondag 10 februari is de 'Top 500 van de 90s' vijf dagen lang tussen 9.00 en 18.00 uur te horen op Q-music.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers