DJ Paul Elstak opent 'Top 500 van de 90s op Q-music'

zaterdag 9 februari 2013

Van zondag 10 t/m donderdag 14 februari zet Q-music voor de 4e keer de beste muziek van de jaren negentig op een rij in de 'Top 500 van de 90s'. Aan DJ Paul Elstak de eer om de lijst zondag officieel te openen. Hij stond vorig jaar op nummer 1, met Rainbow in the Sky.

Het diverse aanbod uit dit decennium zorgt altijd voor een kleurrijke lijst met 500 nummers die alle kanten op gaan. Van de Spice Girls tot Nirvana en van Take That tot Charly Lownoise & Mental Theo. Ze zullen er ook dit jaar ongetwijfeld weer in staan. Tijdens de week van de 'Top 500 van de 90s' zullen diverse bekende artiesten live in de ochtendshow van Mattie & Wietze covers doen van bekende 90s hits.

Het programma:

- Maandag: Chris Hordijk
- Dinsdag: Niels Geusebroek
- Woensdag: Jurk!
- Donderdag: Leona Philippo

Ook verschijnt er een 6cd-box getiteld 'Het Beste uit de Top 500 van de 90s' en maken luisteraars kans op kaarten voor 'We Love The 90s' (23 februari in Ahoy, met o.a. DJ Paul Elstak). Vanaf zondag 10 februari is de 'Top 500 van de 90s' vijf dagen lang tussen 9.00 en 18.00 uur te horen op Q-music.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers