Derde seizoen 'The Great Australian Bake Off' bij MAX

zaterdag 15 september 2018

MAX zendt het derde seizoen uit van 'The Great Australian Bake Off'. Het Australische bakprogramma is vanaf zondag 16 september elke week te zien om 08.35 uur op NPO 1.

Twaalf Australische thuisbakkers gaan aan de slag om juryleden Maggie Beer en Matt Moran ervan te overtuigen dat zij het lekkerst kunnen bakken! Zij worden bijgestaan door het komische presentatieduo Claire Hooper en Mel Buttle. In tien afleveringen voeren de kandidaten verschillende bakopdrachten uit. Elke week mag één kandidaat zich meesterbakker noemen, terwijl een ander juist de tent moet verlaten. Zo blijven er uiteindelijk drie finalisten over, waarvan eentje zich uiteindelijk de beste thuisbakker van Australië mag noemen.

Taart
Een verse lading Australische bakkers! De twaalf bakkende kandidaten geven de eerste aflevering een eigen draai aan het maken van een marmertaart. Verder geeft jurylid Maggie bij de technische opdracht Franse les met haar eigen versie van de madeleine. De bakkers sluiten af met het spektakelstuk: een fantastische kinderverjaardagstaart.

'The Great Australian Bake Off' - seizoen 3, vanaf zondag 16 september elke week om 8.35 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij installeren zich op de camping van topgangster Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers in de gaten, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Gelukkig is Danielle, de vrouw van Ferry, minder op haar hoede.

Spannende fictiereeks over twee undercoveragenten die in het leven van XTC-producent Ferry Bouman infiltreren en proberen zijn vertrouwen te winnen.

'Undercover', om 21.00 uur op Eťn.

Dossiers