Dennis Weening, Rick Brandsteder en Nienke Plas volgen feestende jongeren in 'Zon Zuipen Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje'

maandag 1 januari 2018
Foto: RTL 5 - © RTL 2018

Drank, feesten en vakantie. Een combinatie die al jaren legendarische verhalen oplevert. Toch lopen dit soort avonden niet altijd even goed af.

In het nieuwe seizoen 'Zon Zuipen Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje', vanaf 2 januari bij RTL 5, volgen Dennis, Rick en Nienke jongeren die de vakantie van hun leven vieren in Europese badplaatsen.

Van de bar, tot de club en het strand en helaas vaak het ziekenhuis als laatste stop, de presentatoren leggen alles vast. Alles waarvan ouders denken: 'doe dat nou niet', komt uiteraard weer voorbij. Dit seizoen is Dennis op Kos (Griekenland) en Ibiza (Spanje) geweest, Rick in Albufeira (Portugal) en Porec (Kroatië) en Nienke, die haar presentatiedebuut bij RTL 5 maakt, op Malta en Ibiza (Spanje).

In de eerste aflevering ontmoet Dennis Paul en zijn vrienden op Kos. Helaas moest deze reis vroegtijdig beëindigd worden door een hevige aardbeving. Rick is in Porec, Kroatië. Daar gaat hij op stap mat een vriendengroep uit Venlo. Nienke is op Ibiza en ontmoet drie heren uit Lutjebroek. Verder wordt een vriendengroep uit Brabant gevolgd die gaat trechterdrinken. Hun nacht eindigt uiteindelijk in het verkeerde zwembad.

'Zon Zuipen Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje', vanaf dinsdag 2 januari om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers