'De Rijdende Rechter': Kettingbotsing

maandag 9 september 2019
Foto: © KRO-NCRV 2018

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex.

Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veiligheidsredenen overweegt het hek volledig af te sluiten met een kettingslot. Mestrom is woest. Realiseren de bestuursleden zich wel dat Mestrom wegens gezondheidsproblemen slecht ter been is en dan helemaal om moet lopen?! Hij dreigt zijn slijptol erbij te pakken als terreinbeheerder Marcel Zieltjes het slot er omheen legt.


Van zulke dreigementen is het bestuur niet gediend. Dan maar meteen het slot erop. Meneer Mestrom is ervan overtuigd dat Zieltjes hem wil dwarsbomen en wil wegpesten. 'De Rijdende Rechter' reist af naar Deurne om het verhaal van beide partijen aan te horen en dan natuurlijk een glasheldere uitspraak te doen.

'De Rijdende Rechter', dinsdag 10 september om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gert Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Deze week zijn onder anderen Alex Agnew, Clara Cleymans en Davy Gilis te gast bij Gert en James. Het duo is ook weer in hun thuishaven, Antwerpen.

'Gert Late Night', om 23.15 uur op VIER.

Dossiers