De plannen van Cartoon Network in augustus

dinsdag 31 juli 2018

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer!

En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als 'De Powerpuff Girls'.


'The Powerpuff Girls', vanaf 20 augustus om 20.10 uur.
Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten! Nadat ze in het hele universum het kwaad heeft bestreden, keert ook Bliss weer terug! En ze gaat naar school, waar hele vreemde dingen gebeuren…

Zit klaar voor het derde seizoen van 'De Powerpuff Girls', vanaf 20 augustus om 20.10 uur.

'Angelo Rules', vanaf 6 augustus doordeweeks om 14.25 uur
Angelo is een slimme 11-jarige jongen met een vlotte babbel. Met zijn uitgebreide plannen en grappige strategieën weet hij zichzelf altijd weer te redden uit problemen. Hij laat zich nooit ontmoedigen. In tegendeel, hoe groter de uitdaging, hoe groter het plan! Angelo’s slimme plannen en rebelse karakter zijn de belangrijkste wapens tegen obstakels als schoolregels en ouders. Combineer deze eigenschappen met zijn twee beste vrienden, Sherwood, de koning van logistiek, en Lola, wiens enthousiasme zelfs die van Angelo kan overwinnen, en je hebt een gouden trio. Kijk en luister met aandacht, want je zou hier zomaar de juiste tips kunnen tegenkomen om precies te krijgen wat je wilt.

De nieuwe afleveringen van 'Angelo Rules' zijn vanaf 6 augustus te zien op Cartoon Network, doorweeks om 14.25 uur.

'Teen Titans Go!'
Vrijdag 31 augustus om 8.30 uur

Wanneer de wereld begint te verdwijnen zullen de Titans hun makers bij Warner Bros. Studios moeten confronteren. Ze leren hoe moeilijk het is om een cartoon te maken als ze proberen Michael Jelenic en Aaron Horvath te animeren. Mis de première van deze speciale aflevering van 'Teen Titans Go!' niet.

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in 'Teen Titans Go!' Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape af gaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

Schrijf het in je agenda, tel af en zit op vrijdag 31 augustus klaar voor de 200e aflevering van 'Teen Titans Go'!

'Adventure Time'
Maandag 13 augustus om 9.35 uur

De Minecraft special 'Diamonds and Lemons' zie je tijdens de Marathon Mix met 'Tijd Voor Avontuur'. Hierin beleven Finn en zijn vrienden tegenslagen en creatieve overwinningen in een fantastische nieuwe kijk op Ooo.

Vriendschap en humor staan centraal in 'Tijd Voor Avontuur'. Finn, de jongen met de toffe muts, en Jake, de wijze hond met magische krachten, zijn hechte vrienden die samen de meest vreemde avonturen beleven in het Land van Ooo.

De 'Tijd Voor Avontuur' special 'Diamonds and Lemons' zie je op maandag 13 augustus om 9.35 uur als onderdeel van de Marathon Mix op Cartoon Network.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers