'Boer zoekt Vrouw': met wie stappen de boeren op de trein?

zaterdag 22 september 2018
Foto: © KRO-NCRV 2018

De komende weken volgt KRO-NCRV in 'Boer zoekt Vrouw' boerinnen Steffi en Michelle en boeren Jaap, Marnix en Wim tijdens hun zoektocht naar de liefde.

Tijdens de speeddate van zondag 23 september (20.20 uur NPO 1) is te zien met welke tien briefschrijfsters en –schrijvers de boeren – letterlijk – op de trein stappen. In een oude stoomtrein hebben ze slechts vijf minuten de tijd om een goede eerste indruk te krijgen.

Het is een spannende en enerverende dag met Yvon Jaspers als gastvrouw. Zowel bij de boeren als bij de dates gieren de zenuwen door de keel. Hoe ziet de boer er in het echt uit? De brieven vielen op, maar hoe zijn de potentiele liefdes in werkelijkheid? Vliegen de vijf minuten voorbij of gaan ze tergend langzaam? Aan het eind van de dag moeten de boeren een keuze maken. Met welke vijf gaan ze volgende week een dagje weg?

'Boer zoekt Vrouw', zondag 23 september om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Terwijl de Slag bij Waterloo woedt, merkt Becky dat oorlog niet per se betekent dat er geen geld kan worden verdiend. Jos wil vertrekken en probeert Amelia te overtuigen mee te gaan. Na een vertraging door hevige regenval komt de strijd tussen het leger van Napoleon en de Britse troepen in een beslissende fase. Wanneer de strijd gestreden is, gaan Becky en Rawdon naar Londen. Dobbin zoekt Amelia een laatste keer op.

'Vanity Fair', om 21.50 uur op Eén.

Dossiers