'Bed & Breakfast': logeren in Gelderland en Overijssel

zaterdag 16 maart 2019

Zondag 17 maart zendt MAX om 20.20 uur op NPO 1 weer een gloednieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' uit. In deze uitzending logeren de B&B-houders in Gelderland en Overijssel.

In deze aflevering wordt er gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl en er zijn overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en Jenny een B&B in een grote boerderij. De kamers zijn geïnspireerd op hun vakanties naar Amerika. Tot slot logeren de gasten bij Bart en Bart. Zij hebben in een dorp in Gelderland een voormalige slijterij omgetoverd tot B&B.

'Bed & Breakfast'
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

'Bed & Breakfast', zondag 17 maart om 20.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Studio Tarara' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Met Ricky in rehab kan Christine niet anders dan Jean Van Hoof terug halen voor de belangrijke benefiet 'De 24u van Tarara' ten voordele van Levenslijn. Heel het team staat onder druk. Zelfs kleedster Babs wordt opgetrommeld om mee te spelen in de sketches, tot groot plezier van Jean. Sandra blijft haar tegenspeler vol argwaan in de gaten houden.

'Studio Tarara', om 20.35 uur bij VTM.

Dossiers