'Bed & Breakfast' in de Achterhoek, Twente en Utrecht

donderdag 24 september 2020

Vrijdag 25 september zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 weer een gloednieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' uit. In deze aflevering testen b&b-houders in de Achterhoek, Twente en Utrecht elkaars onderneming.

De b&b-houders slapen deze week in de bed & breakfast van Berna en Jeroen in Gelderland. De lokale weerboer vertelt hen daar meer over de stand van de natuur in de Achterhoek. In Twente begonnen Ben en Chantal een bed & breakfast naast hun huis. Eén van de kamers is geschikt voor mindervaliden. En in de provincie Utrecht kijk je vanuit de b&b van Sjaak en Ellen uit over het rivierenlandschap.


'Bed & Breakfast', vrijdag 25 september om 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers