Alice Avery, Harry Slinger en The LSB Experience bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 19 juli 2019

Van zaterdag 20 juli tot en met vrijdag 26 juli staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5.

 


 


'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 20 juli in 'Wekker-Wakker-Weekend!' is er aandacht voor Emmylou Harris in Country Roads en de maanlanding - 50 jaar geleden - in muziek. Verder een interview met radiomaker, schrijver en reisleider Marc Stakenburg over zijn boek Music Trails USA. Hij beschrijft welke legendarische muziek je niet mag missen als je naar Amerika reist. In Los-Vast Live gaat Jan Rietman terug naar het eerste Los-Vast Kuipspektakel in 1985 met een opmerkelijk verhaal. En in De Liefde voor muziek staat de jarige gitaargigant Carlos Santana centraal.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 22 juli start ook in 'Je Dag is Goed' de zomer. Jeroen van Inkel stuurt verslaggever Joris Kreugel kriskras door het land om op zoek te gaan naar echte mensen met zomerse verhalen. De nieuwe serie van het tv-programma We zijn er Bijna! gaat maandag van start. Jeroen speelt daarom elke maandag de Caravan Kennis Quiz met mooie prijzen.

Pirtreporter Jack Plooij is er voor het laatste Formule 1-nieuws en blikt vooruit op de Grand Prix van Duitsland. En cabaretier Roel C Verburg sluit de week af met een eigen geschreven lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma 'Haandrikman!' is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Donderdag 25 juli staat de Vlaamse Alice Avery in Club De MAX!. De Vlaamse zangeres woonde en werkte lange tijd in de Verenigde Staten, waar ze een muzikale carrière opbouwde. Nu is ze terug in België, waar ze schittert in musicals, een tv-serie én waar ze recent haar nieuwe single Spanish Harlem lanceerde.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Harry Slinger is één van de bekendste zangers van Nederland. Met Je loog tegen mij zingt hij al jaren de zalen plat. Samen met zanger Lucas de Bruin zingt hij vrijdag 26 juli in 'TinekeShow' hits van Drukwerk.

De mannen van The LSB Experience zijn graag geziene muzikanten bij 'TinekeShow'. De band speelt vooral muziek uit de jaren 60 en 70. The LSB Experience bereidt zich nu voor op een nieuwe theatershow, Beatles & Beyond, die dit najaar naar de theaters komt. Vrijdag 26 juli hoor je The LSB Experience live in 'TinekeShow'. Publiek kan hier gratis bij aanwezig zijn. Aanmelden kan via tinekeshow.nl.

En vaste zomer-kokkin Emina Zorlak maakt weer een lekkere lunchhap!

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht'. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers