Acht finalisten strijden in grote finale 'The Voice Senior'

donderdag 13 september 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Vrijdagavond staan de acht overgebleven talenten van 'The Voice Senior' in de grote finale. Georges, Bob, Annet, Wil, Jimi, Mick & Henk, Noble en Lain maken zich op om nog één keer alles te geven.

Alle finalisten zingen één nummer, waarna iedere coach één van zijn of haar talenten naar huis moet sturen. Daarna is de kijker aan zet om te bepalen wie van de vier overgebleven talenten zich de allereerste winnaar van 'The Voice Senior' mag noemen. De finale is komende vrijdag te zien vanaf 20.30 uur bij RTL 4.

Vier afvallers in 'Het Duel'
Met een nieuw toegevoegde ronde, 'Het Duel', moeten de coaches één van hun twee talenten laten gaan. Beiden zingen direct achter elkaar hun liedje waarna de eigen coach samen met de twee talenten op het podium staat. Net als bij een bokswedstrijd steekt de coach de arm omhoog van de winnaar, hij of zij gaat door naar de laatste vier.

Wie wint 'The Voice Senior'?
De laatste vier talenten zingen ieder nog één liedje waarmee de stembussen opengaan voor het kijkend publiek. De uitslag wordt bekend gemaakt bij 'RTL Late Night met Twan Huys' waar alle vier de talenten met hun coach aanwezig zijn. Onder toeziend oog van de notaris maken Wendy van Dijk en Martijn Krabbé daar bekend wie de eerste winnaar ooit wordt van 'The Voice Senior'.

De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

'RTL Late Night met Twan Huys' is direct na afloop van 'The Voice Senior' te zien bij RTL 4.

'The Voice Senior', vrijdag 14 september vanaf 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij installeren zich op de camping van topgangster Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers in de gaten, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Gelukkig is Danielle, de vrouw van Ferry, minder op haar hoede.

Spannende fictiereeks over twee undercoveragenten die in het leven van XTC-producent Ferry Bouman infiltreren en proberen zijn vertrouwen te winnen.

'Undercover', om 21.00 uur op Eén.

Dossiers