'3 Op Reis' start rondreis door zuiden van VS

zaterdag 9 november 2019
© BNNVARA

Nienke reist door het onbekende Oezbekistan, een voormalige Sovjetstaat in Centraal-Azi. Deze week bereikt ze de ruige bergen van Nuratau.

Een beschermd natuurgebied, want hier leven de allerlaatste wilde Argali-schapen. Gewilde trofeeën door hun grote hoorns. Nienke ontmoet bergwachter Nazrullo, wiens familie deze bergen al generaties lang probeert te beschermen.


Geraldine is in Gent. Deze stad staat bekend om haar eigenwijze inwoners en dat merkt Geraldine maar al te goed aan de paar eigenzinnige plekken die ze er ontdekt.

Chris begint aan een roadtrip door het zuiden van de Verenigde Staten. Hij begint in de wat onbekendere staat New Mexico. Hier loopt de Rio Grande doorheen, New Mexico's indrukwekkende antwoord op de wereldberoemde Grand Canyon. Hier gaat Chris hiken langs de Big Arsenic Trail. Maar een roadtrip zou een roadtrip niet zijn, zonder een bijzondere onverwachtse stop onderweg.

'3 op Reis', zondag 10 november om 19.45 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers