Özcan Akyol, Bert van Marwijk en Jan Terlouw bij 'Tijd voor MAX op toer' in Deventer

zondag 16 september 2018
Foto: © Omroep MAX 2018

Maandag 17 tot en met vrijdag 21 september presenteren Sybrand en Martine 'Tijd voor MAX op toer' vanuit Deventer. Vanaf de oever van de IJssel, met de prachtige skyline van de stad op de achtergrond, komt het programma tot de kijker.

Het presentatieduo ontvangt onder anderen Jan Smit, Kees Boonman en verschillende bekende Deventenaren. 'Tijd voor MAX op toer' is elke werkdag rond 17.10 uur live te zien op NPO 1.

'Tijd voor MAX' is op pad! Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand Niessen en Martine van Os door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Na Zandvoort en Leeuwarden, staat voor volgende week Deventer op het programma, de bruisende Hanzestad in Salland die dit jaar 1250 jaar bestaat.

Maandag 17 september zit politiek commentator Kees Boonman aan tafel. Hij blikt vooruit op Prinsjesdag. Presentator Viktor Brand komt uit Deventer en is momenteel druk bezig met het tweede seizoen van het programma 'Marktplaats: Heel Holland Handelt'. Ook start binnenkort 'De Lijf Show weer.' Viktor schuift aan om erover te vertellen.

Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw woont vlakbij Deventer en heeft dinsdag 18 september ongetwijfeld iets over Prinsjesdag te melden. Ook oud-atlete en presentatrice Olga Commandeur schuift aan. Zij opent dinsdag in Deventer een sportief evenement in het kader van de Nationale Sportweek en vertelt erover in 'Tijd voor MAX'.

Ook donderdag 20 september zitten weer verschillende prominente Deventenaren aan tafel. Zo is oud-bondscoach van het Nederlands elftal Bert van Marwijk te gast. Özcan Akyol komt ook op bezoek. Hij is genomineerd voor de JFK Greatest Man Award voor de meest succesvolle en charismatische man van het jaar. Op 6 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.

De week wordt muzikaal afgesloten. Niemand minder dan Jan Smit komt vrijdag 21 september langs, samen met Jan Keizer én Thomas Berge. Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Jan, Met Andere Woorden, waaraan verschillende collega-artiesten hebben bijgedragen. Uiteraard mag Jan Deventer niet verlaten voordat hij heeft opgetreden!

'Tijd voor MAX op toer', elke werkdag vanaf 17 september rond 17.10 uur live op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers