Zit Jani mee in complot van stijlvol huwelijksaanzoek?

maandag 14 januari 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

In aflevering 4 van 'Zo Man Zo Vrouw' neemt Jani het jonge koppel Bieke en Thomas onder handen. Maar voor één keer zijn het niet alleen de kleren die de show stelen. Thomas heeft namelijk een stevige verrassing in petto voor Bieke.

En wanneer Jani de kast van Thomas onderzoekt, wordt alles snel duidelijk: hij vindt een ring. Kan Jani ervoor zorgen dat er een onvergetelijk aanzoek uit de kast valt? Of gooit de make-over toch nog roet in het eten?

Thomas stoort zich vooral aan het feit dat Bieke zich veel te mannelijk kleedt. Hij mist een vrouwelijke touch en dat laat hij ook blijken: 'Soms heb ik het gevoel dat ik naast een andere jongen loop en ik val op meisjes!'

Bieke houdt van subtiele matching, waarbij hun kleren op elkaar afgestemd zijn. Dat komt gelukkig goed uit, want ze zijn allebei Samson-fan. Jani is daarentegen geen grote voorstander: 'Nu ben ik net van Gert Verhulst af en dan krijg ik weer een Samson voorgeschoteld (lacht).' Bieke vindt haar stoere kledingstijl best goed, maar Thomas heeft volgens haar totaal geen gevoel voor mode. Hij heeft amper kleren en draagt altijd hetzelfde. Vooral de lelijke polo’s in opvallende kleuren zijn een doorn in het oog.

'Zo Man Zo Vrouw', dinsdag 15 januari om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85% ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen wel 56 000 mensen. Wie zijn dat? Hoe wonen ze daar? Hoe is het leven daar? Tom trekt een week lang door dit gigantische eiland.

'Reizen Waes Europa', om 20.00 uur op Eén.

Dossiers