Woensdag in 'Met Vier in Bed': Het Warredal in Neeroeteren

dinsdag 25 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Met Vier in Bed' blijft in Neeroeteren en gaan naar het domein Het Warredal om er de bossen in te trekken. Het Nuchel-gedeelte is het next level glamping-concept van Kristel en haar assistente Els.

Maar liefst 29 houten cabines werden neergeplant in het bos, stuk voor stuk ingericht en voorzien van basiscomfort. 'Back to nature, back to basics. Dat is het concept. Geen TV, geen wifi, geen elektriciteit en geen technologische snufjes. Hier moeten mensen dus zelf de kachel en de olielampen aansteken, en kunnen ze zich terugtrekken uit de drukte die we allemaal gewoon zijn.' Gezellig samenzijn en ontstressen in de natuur, dat is waar het Warredal voor staat.


'Met Vier in Bed', woensdag 26 juni om 21.15 uur op VTM.

metvierinbed

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers