Vooruitblik op nieuwe VTM-week

vrijdag 9 november 2018

'Wat Een Jaar!' keert op zaterdag 10 november terug naar het beginjaar van VTM, 1989. Dat doen Koen, Nathalie en Jonas met twee spilfiguren die er op dag één bij waren: Dany Verstraeten en Francesca Vanthielen.

Dany presenteert met bibberende benen zijn allereerste nieuwsuitzending, Francesca presenteerde samen met Koen de 'Super 50' van VTM. Niet alleen VTM schreef geschiedenis, want in 1989 werd ook de Berlijnse Muur neergehaald en in Peking protesteerden studenten op het Tiananmenplein tegen de communistische partij. Welk team herinnert zich nog het meest van dit bijzonder boeiende jaar?

Op zaterdag 10 november is er de tv-première van het post-apocalyptische drama 'Z for Zachariah', met in de hoofdrollen Chiwetel Ejiofor ('12 Years a Slave'), Margot Robbie ('The Wolf of Wall Street') en Chris Pine ('Star Trek'). Na een nucleaire ramp is Ann overtuigd dat ze de enige overlevende is van het menselijk ras, tot ze twee andere mannen ontmoet. Zij strijden om het hart van de laatste vrouw op aarde.

In 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' op maandag 12 oktober hebben de vijf boeren hun ultieme keuze gemaakt. Zij genieten van quality time met hun uitverkorene en leren elkaar nog beter kennen tijdens een romantische trip in 'hun' land. Laait de romantiek effectief hoog op? En kan de liefde bloeien? Of blijft het bij een vriendschap? Lang worden de kijkers niet in spanning gehouden, want op dinsdag 13 oktober komen ze in de ontknopingsaflevering eindelijk te weten welke boeren het grote liefdesgeluk gevonden hebben. De vijf boeren zien elkaar voor het eerst terug in België en onthullen hoe het nú met hen gesteld is op liefdesvlak.

Op donderdag 15 oktober spelen de Rode Duivels opnieuw tegen IJsland, in het derde duel van de Nations League. De match is rechtstreeks en integraal te volgen bij VTM.

16 talenten overleefden de Battles en moeten zich op vrijdag 16 november bewijzen in de halve finale van 'The Voice Kids'. Want coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, Gers Pardoel en Marthe, Klaasje en Hanne van K3 kunnen slechts 2 kandidaten meenemen naar de grote finale. Wie stoot er door?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85% ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen wel 56 000 mensen. Wie zijn dat? Hoe wonen ze daar? Hoe is het leven daar? Tom trekt een week lang door dit gigantische eiland.

'Reizen Waes Europa', om 20.00 uur op Eén.

Dossiers