Vooruitblik op een nieuwe VTM-week

vrijdag 13 september 2019

In de tweede aflevering van 'Wat een Jaar!', op zaterdag 14 september, keren Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel terug in de tijd samen met twee bekende gasten voor een heerlijke nostalgietrip.

Dit voorjaar stelde 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' één stoere boerin en vier avontuurlijke single boeren voor, die in alle uithoeken van de wereld wonen. Op maandag 16 september verwelkomen Dina Tersago en An Lemmens Marianne, Victor, Stephan, Gerard en Etienne in België in een extra lange aflevering. Ze hebben geen idee wat hen te wachten staat en dus krijgen ze tips van Jan en Romina uit het vorige seizoen. Daarna duiken de boeren in de brieven en pakjes die voor hen zijn toegekomen, om daarna een eerste moeilijke keuze te maken.


In 'Studio Stan' op dinsdag 17 september ontmoet Stan Van Samang o.a. de familie Hannes, die een dramatische vakantie achter de rug heeft. De aanhoudende regen verplichtte hen om in de bar van het hotel te luisteren naar de enige cd die daar opstond: The Greatest Hits van Boney M. Ze komen naar de studio om een eigen versie van een Boney M-hit op te nemen en zo hopelijk toch nog een positieve herinnering aan hun vakantie over te houden. Sven was de frontman van een punk-coverband, maar zijn hanenkam is intussen vervangen door een bakkersmuts. Samen met Jean Blaute beleeft hij zijn wilde verleden nog één keer in de studio.

Op donderdag 19 september trekt Koen Wauters in 'Over Winnaars' samen met topcoach Frédérique Neys en Esmee naar IJsland om zich vast te bijten in een loodzware Spartacus Race. Esmee lijdt aan terugkerende depressies en overleefde in 2013 een zelfmoordpoging. Daar draagt ze nog steeds de zware fysieke gevolgen van. Maar Esmee vecht terug en is vastberaden om de obstakelrun tot een goed einde te brengen.

In de tweede auditieshow van 'Belgium's Got Talent', op vrijdag 20 september, beoordelen An Lemmens, Jens Dendoncker, Stan Van Samang en Dan Karaty een nieuwe lichting talenten. Wordt één van hen beloond met een Golden Buzzer van de jury óf het publiek?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers