Volgende week op VTM

vrijdag 11 oktober 2019

Op zondag 13 oktober schakelt VTM in de namiddag live over naar Kazachstan voor de achtste kwalificatiematch van de Rode Duivels voor het EK.

De Belgen konden de Kazachstanen tijdens de thuismatch in juni nog comfortabel opzij zetten met een 3-0 overwinning. Kunnen ze die mooie zege herhalen? De wedstrijd Kazachstan-België is vanaf 14.40 uur live en integraal te volgen op VTM en in de VTM GO.


Vanaf zondag 13 oktober is Frances Lefebure helemaal terug met 'Make Belgium Great Again'. In het tweede seizoen roept ze samen met haar team alle Vlamingen opnieuw op om van ons land een betere plek te maken. In de eerste aflevering wordt een grootschalige inzamelactie van klein elektro op poten gezet ten voordele van Rode Neuzen Dag en wordt er werk gemaakt van een bijzondere zoektocht.

In 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', op maandag 14 oktober, zijn alle mannen en vrouwen toegekomen op de boerderijen. Horseman Stephan heeft net een nieuw huis gekocht en racet tegen de tijd om alles klaar te krijgen. Bij Marianne proberen Ryan, Joeri en Remco te wennen aan het feit dat het 's nachts licht blijft tijdens de Finse zomer. Ze maken zelfs een middernachtzon mee, een unieke ervaring. In Kaapverdië mogen de dames van Etienne hun werkkleren aantrekken want de tuin ligt bezaaid met mango's die moeten verzameld worden.

In het nieuwe programma 'Andy op Patrouille' volgt acteur en politieagent Andy Peelman vanaf 15 oktober elke dinsdag lokale politiediensten over de hele wereld. Hij trekt er het plaatselijke uniform aan en gaat mee op interventie met zijn collega's van o.a. de Policía Nacional van Colombia, het Sheriff's Office van de Amerikaanse staat Virginia of de Border Police van Israël. In de eerste aflevering reist Andy naar Mississippi, USA om mee te draaien met de Sherriff's Office. Deputy Jimmy Wiygul staat er voor de meeste taken alleen voor in een politiezone die maar liefst 10 keer zo groot is als Brussel. Vooraleer Andy mee met Jimmy op patrouille mag, moet hij bewijzen dat hij echt kan schieten.

Op woensdag 16 oktober zetelen Philippe Geubels en Rani De Coninck vs Eva De Roo en Sam De Bruyn in het 'Beste Kijkers'-panel.

In 'Sergio & Axel: Van De Kaart' op woensdag 16 oktober trekt het duo naar Mexico. Volgens Sergio het land met één van de meest onderschatte keukens ter wereld. En die keuken houdt veel meer in dan taco's, guacamole en fajita's. Op 3.000 meter hoogte in de bergen ontdekken Sergio en Axel een heel bijzonder diertje: 'een mier met honing aan zijn gat'. Een ongelofelijke smaakbom...

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers