Volgende week op VTM

vrijdag 9 augustus 2019

In de derde week van 'Goed Verlof' trekken Tine Embrechts en Guga Bal naar o.a. Frankrijk en de Spaanse Costa Brava om de perfecte vakantiebestemming te vinden voor enkele duo's.

Op dinsdag 17 augustus brengt 'Telefacts Zomer' het portret van de 17-jarige racepiloot Billy Monger. Hij verloor beide onderbenen bij een verschrikkelijke crash, maar liet de moed niet zakken. Nog geen elf maanden later werd hij derde in zijn eerste Formule 3-race.


Op donderdag 19 augustus vertelt 'Telefacts Zomer' het levensverhaal van de 18-jarige Georgia Rankin. Zij is met haar 78 cm de kleinste tiener van Groot-Brittannië.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers