Volgende week op Vitaya

vrijdag 9 november 2018

Maandag 12 november brengt 'It's Monday, I'm Love' om 20.40 uur de romantische komedie 'Playing It Cool' met 'Captain America'-acteur Chris Evans en Michelle Monaghan.

Een scenarioschrijver werkt aan een script voor een romantische film, maar romantiek is niet echt aan hem besteed. Hij doet daarom beroep op de liefdesverhalen van zijn vrienden. Maar wat liefde is, wordt hem pas echt duidelijk wanneer hij een meisje ontmoet waarop hij echt verliefd wordt. Wel één probleem: ze is al verloofd.

Op woensdag 14 november is er om 20.35 uur de Vitaya Movie Moments-film 'Baggage Claim' met Paula Patton als Montana Moore. Om te voorkomen dat ze de oudste en enige vrouw in haar hele familie wordt die nooit getrouwd is, begint airhostess Montana aan een charme offensief om een potentiële huwelijkskandidaat te vinden. Na de woensdagfilm staat er vanaf nu ook een 'Gloss Doc' op het programma. Deze week is er om 22.20 uur de documentaire 'Fat Fashion Wars'. Deze documentaire toont aan hoe de mode-industrie aan het veranderen is. Niet iedereen zit te wachten op een maatje nul. Plus-size modeketens komen meer en meer op de markt en plus-size modellen waaronder Tess Munster zijn populairder dan ooit.

Op vrijdag 16 november is er om 20.40 uur de tv-première van de thriller 'The Murder Pact' met 'Home Alone'-acteur John Heard. Vier studenten van een prestigieuze school brengen hun toekomst in gevaar als ze betrokken raken bij de ongelukkige dood van een klasgenoot. Wanneer een andere student zegt van hun betrokkenheid af te weten, raakt het viertal in paniek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85% ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen wel 56 000 mensen. Wie zijn dat? Hoe wonen ze daar? Hoe is het leven daar? Tom trekt een week lang door dit gigantische eiland.

'Reizen Waes Europa', om 20.00 uur op Eén.

Dossiers