Volgende week op Vitaya

vrijdag 19 oktober 2018

Op maandag 22 oktober is er de tv-premičre van 'The Sea of Trees', met in de hoofdrollen steracteurs Matthew McConaughey en Naomi Watts.

De film werd geregisseerd door de Oscargenomineerde Gus van Sant ('Good Will Hunting'; 'Milk'). McConaughey vertolkt een weduwnaar die naar Aokigahara trekt, het beruchte Japanse zelfmoordbos aan de voet van de berg Fuji, volgens Google 'the perfect place to die'. Daar ontmoet hij een Japanse man die met hetzelfde doel naar daar gekomen is. De twee mannen geraken in gesprek over de zin van het leven.

In de Vitaya Movie Moments op woensdag 24 oktober vliegen de vonken eraf tussen Rose Byrne en 'Mentalist'-acteur Simon Baker in 'I Give it a Year'. De film begint waar de meeste romantische komedies eindigen: een dolverliefd koppel trouwt. Maar als blijkt dat ze allebei gevoelens beginnen te krijgen voor een ander, dringt de vraag zich al snel op: hoe lang houdt hun huwelijk stand?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers