Volgende week op Q2

vrijdag 15 februari 2019

Op zaterdag 16 februari staat er een nieuwe Qmovie op het programma. De Ninja Turtles krijgen op zaterdag 16 februari om 20.35 uur de hulp van Megan Fox en Stephen Amell in de Qmovie 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows'.

Nadat opperschurk Shredder uit gevangenschap ontsnapt, bundelt hij zijn krachten met een gestoorde wetenschapper om de wereld te veroveren. Alles ligt in de handen van de Turtles, kunnen zij de wereld behoeden voor dit kwaad?


De voetballiefhebbers kunnen op 20 februari om 20.35 uur afstemmen op de achtste finale van de UEFA Champions League tussen Atlético Madrid en Juventus. Atlético Madrid zakt voor de heenwedstrijd af naar het Wanda Metropolitano-stadion. In 2017 wonnen de Madrilenen nog met 4-3 de Champions League-finale van Juventus.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers