Volgende week op Q2

vrijdag 14 december 2018

Op zondag 26 december om 20.35 uur zendt Q2 de halve finale uit van het dertiende seizoen van 'America's Got Talent'. Juryleden Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel staan weer klaar om hun ongezouten mening over de acts te geven. Welke vijf talenten stoten door naar de finale?

Op vrijdag 21 december om 22.30 uur is het tijd voor de laatste 'Comedy Live' van het jaar met de tv-première van Hans Teeuwen: Echte Rancune. Deze shows van de Nederlandse comedian waren in 2016 in een mum van tijd uitverkocht. De voorstelling zit boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en instituties. Teeuwen laat zich dus weer van zijn scherpste kant zien.

De show van Hans Teeuwen wordt op vrijdag 21 december om 20.35 uur voorafgegaan door 'Neighbors'. In deze komedie maakt Zac Efron er zijn hobby van om de rust van het jonge koppel naast hem, Mac en Kelly Radner, te verstoren met luidruchtige feesten. Dit leidt al snel tot een burenruzie die steeds verder uit de hand loopt.

De kwartfinale van de Croky Cup tussen Union en KRC Genk wordt op woensdag 19 december om 20.25 uur uitgezonden bij Q2. Daarom is er geen Croky Cup op  dinsdag 18 december. Het voetbal wordt vervangen door twee films: 'Homefront' met Jason Statham en James Franco om 20.35 uur en 'All is Lost' met Robert Redford om 22.35 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers