Volgende week bij VTM

vrijdag 14 september 2018

In de tweede aflevering van de nostalgische spelshow 'Wat Een Jaar!', op zaterdag 15 september, bouwen Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel een onvergetelijk ninetiesfeestje met Cath Luyten en Barbara Sarafian.

Samen kruipen ze in een teletijdmachine richting 1998, het jaar waarin iedereen zijn adem inhield tijdens de ontsnapping van Dutroux en de popgroep Steps een megahit scoorde met Last Thing On My Mind.

In 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', op maandag 17 september, gaan de boeren een hele dag op stap met hun vijf favoriete dames. Zorgboer Jitse heeft een date gepland die helemaal past bij zijn toekomstplannen: koeknuffelen. Honingwijnboer Bjorn laat zijn meisjes proeven van zijn grootste passies: boogschieten en vissen. Cowboy Jan legt zijn dames in de watten op een luxejacht en melkveeboer Jeroen kiest voor fun op de foor van Sint-Niklaas. Ook olijfboer Manu geniet met volle teugen: hij gaat shoppen met zijn dames. En die zijn allesbehalve verlegen...

Frances Lefebure had het afgelopen jaar een geheime missie: samen met een groep tv-makers van ons land een betere plek te maken. In de eerste aflevering van 'Make Belgium Great Again' op dinsdag 18 september zet Frances haar schouders o.a. onder het tekort aan orgaandonoren. En daar kon je de voorbije maanden al wel iets van gemerkt hebben in het straatbeeld. Samen met haar team doopte Frances in het holst van de nacht Lier om tot Nier, Tongeren tot Longeren en Geraardsbergen tot GerHARTsbergen. En dat allemaal als eerste stap om orgaandonatie onder de aandacht te brengen...

Veel hebben ze niet met elkaar gemeen, alleen dat ze een bekende vader of moeder hebben. Maar toch gaan Tita (dochter van Joke Devynck en Johan Heldenbergh), Len (zoon van Günther Neefs), Chinouk (dochter van Dana Winner), Obi (zoon van Sabine Appelmans), Hebe (dochter van Peter Van de Veire) en Fiel (zoon van Bart Van Avermaet) samen op kamp. In 'Jong Geweld', vanaf dinsdag 18 september, maken ze kennis met leeftijdsgenoten voor wie het leven iets minder makkelijk is. Evi Hanssen begeleidt de jongeren tijdens het kamp, dat nauw aansluit bij Rode Neuzen Dag.

In de derde aflevering van 'Koppels', op donderdag 20 september, praten de 4 koppels open over hun seksuele fantasieën. Daarnaast voeren ze een eerlijk gesprek over geld en financiën. De laatste opdracht focust op het doorbreken van sleur in een relatie: zorg voor een verrassing op het moment dat je partner thuiskomt. Dat loopt bij sommige koppels minder vlot dan voorzien.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers