Union KV Mechelen: welke tweedeklasser haalt finale Croky Cup?

maandag 28 januari 2019

Dinsdag 29 januari neemt Union het op tegen KV Mechelen. Zij strijden in het Joseph Marienstadion voor een finaleplaats in de Croky Cup.

Voor Union is het 105 jaar geleden dat ze de bekerfinale haalden, voor KV Mechelen is dat maar 10 jaar geleden. De wedstrijd is dinsdag 29 januari live te volgen om 20.25 uur bij Q2, op Q2.be en via de Q-app.


Bekerclash: nagelbijten in de terugwedstrijd want alles is mogelijk
De terugwedstrijd tussen Union en KV Mechelen is volledig uitverkocht, en terecht want het belooft een nagelbijter van formaat te worden. De 0-0 van de heenwedstrijd moet van het scorebord geveegd worden en alles is dus nog mogelijk. KV Mechelen en Union kunnen nog steeds dromen van de Heizel. Het is het vijfde onderling duel tussen beide ploegen dit seizoen, maar Union kon nog niet winnen. Union-kapitein Peyre speelt alvast niet mee want hij liep vroeg in de tweede helft van de heenwedstrijd een rode kaart op. Andere Union-speler Tau zag dan weer twee goals afgekeurd worden. Union had het geluk niet aan hun kant, kunnen zij het tij keren in de terugwedstrijd en een ticket voor de finale van de Beker van België bemachtigen?

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. Maarten Breckx is met Timmy Simons en Gilles de Bilde als analisten ter plaatse in Vorst.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers