Twijfels en nervositeit nemen de bovenhand in 'Blind Getrouwd'

zondag 18 maart 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Dat de spanning stijgt bij de koppels en nervositeit de kop opsteekt, blijkt in de achtste aflevering van 'Blind Getrouwd' op maandag 19 maart.

Nu ze al meer dan een week samenwonen, denken sommige deelnemers steeds vaker aan het moment wanneer ze moeten beslissen of ze getrouwd blijven of niet.

Lieve is er nog niet uit, zij mist nog wat chemie. 'Maar wanneer is goed, goed genoeg? Dat is in elke relatie zowat de vraag. Wanneer is het goed genoeg of wanneer denk je 'neen, ik moet nog iets beters zoeken”? En wordt het effectief nog beter als je blijft zoeken?', vraagt Aljosja zich luidop af. Hij moet voor enkele dagen naar het buitenland voor een trouwfeest, dus het is spannend afwachten of ze mekaar zullen missen.

Ook Mike en Marjolein zullen mekaar een kleine week niet zien. Eerst vertrekt Marjolein op weekend voor haar werk en net voor ze thuiskomt, moet Mike eveneens naar Zweden. Even apart zijn zal hen misschien deugd doen. Of net niet?

Wendy beseft dat ze de eerste week van het samenwonen te veel gepiekerd heeft en niet hard genoeg heeft genoten. Hoog tijd om het over een andere boeg te gooien, vindt ze. Wanneer Damiano een verrassing heeft voor haar, kan het al helemaal niet meer stuk.

Tim en Esther krijgen hun trouwfoto’s te zien. 'Je ziet dat er toen al een klik was', zegt het koppel. Maar hoe ver staan ze nu?

En Toon en Frie worden geconfronteerd met hun drukke agenda’s. 'Dat is ons zwakke punt. En we beseffen dat we daaraan moeten werken, om meer tijd te kunnen maken voor elkaar'. Welke impact heeft hun werk op hun relatie?

'Blind Getrouwd', maandag 19 maart om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers